| 000 -CABECEIRA |
| Campo de control de longitud fija |
00756nam a2200205 i 4500 |
| INFORMACIÓN XERAL |
| Códigos de información de lonxitude fixa |
151202s2009 sp g spa |
| DEPÓSITO LEGAL |
| Número de copyright ou de depósito legal |
C 3059-2009 |
| ISBN |
| ISBN |
848724498x |
| CDU |
| CDU |
641.55(460.11)(083.12) |
| PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-TÍTULO UNIFORME |
| Título uniforme |
La Cocina de Picadillo y Pardo Bazán |
| MENCIÓN DE TÍTULO |
| Título |
La Cocina de Picadillo y Pardo Bazán |
| PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
| Lugar de publicación |
A Coruña |
| Editorial |
:Hércules de Ediciones |
| Data de publicación |
,2009 |
| DESCRICIÓN FÍSICA |
| Extensión |
447 p. |
| Outras características físicas |
:il. |
| Dimensións |
;31cm |
| NOTA DE CONTIDO |
| Nota de contido |
La cocina práctica / Manuel María Puga y Parga, Picadillo -- La cocina española antigua ; La cocina española moderna / Condesa de Pardo Bazán |
| MATERIA--TERMO DE MATERIA |
| Termo de materia |
Cocina |
| Subdivisión xeográfica |
Galicia |
| SECUNDARIAS-AUTOR |
| Nome de persoa |
Pardo Bazán, Emilia |
| SECUNDARIAS-AUTOR |
| Nome de persoa |
Puga y Parga, Manuel María ( |
| REFERENCIA ILS ANTERIOR |
| -- |
2 |